0
Auto Moto

Leb oprezan

Objavljeno: 30.04.13 u 15:54

Loeb_2839504

Neprevaziđeni as relija Sebastijan Leb posle par meseci pauze vraća se u WRC šampionat. Da se razumemo Leb nije bio povređen niti suspendovan već je jednostavno rešio malo da odmori.

E sad je odmoru kraj i devetostruki šampion WRC-a će ovog vikenda sesti u svoj Sitroen na Reliju Argentine. Francuz ipak nije preterani optimista jer smatra da je zbog pauze ipak „zarđao“.

„Ne računajući jedan dan testiranja, nisam vozio po makadamu od španskog relija 2012. i ne znam kakav ću imati osećaj na prvim deonicama u Argentini. Mislim da ritam vožnje može vrlo lako da se izgubi i zbog toga sam oprezan kada razmišljam o plasmanu. Ne mogu da poreknem da sam se od poslednjeg relija dosta udaljio do takmičenja i fokusirao na budućnost. Nisam primpremljen ka Hirvononen ili Sordo ali videćemo šta će se dogoditi kada stavimo kacige…“ rekao je Leb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter