1
Domaći fudbal

Horor: Bačena bomba na navijače Partizana!

Objavljeno: 30.04.13 u 13:40

13673179396007

Tokom drugog poluvremena utakmice Novi Pazar – Partizan navijač domaćih A.Ć. bacio je ručno napravljenu eksplozivnu napravu ka delu tribina na kome su bili smešteni navijači crno – belih. Usled puke sreće, tačnije nestručnosti prilikom izrade bombe, do eksplozije nije došlo.

„Službenici policijske uprave u Novom pazaru odredili su meru zadržavanja do 48 časova A. Ć. (22) iz Novog Pazara zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. A. Ć. se tereti da je u nedelju oko 17.40 časova, na Gradskom stadionu u vreme održavanja fudbalske utakmice, bacio u pravcu gostujućih navijača ručno izrađenu eksplozivnu napravu, koja nije eksplodirala“, navedeno je u saopštenju.

Inače, prema nezvaničnim podacima, lakše povrede, uglavnom od kamenica, zadobilo je pet navijača Partizana i trojica navijača Novog Pazara.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam da li je na slici predstavljena bas ta bomba, ali ukoliko jeste onda je ovo ravno katastrofi koja se na srecu nije dogodila. I ako svaka akcija izaziva reakciju, pitam se da li vise uopste treba ici na stadione? Em nam je fudbal bedan em je i opasno po zivot.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter