0
Ostali sportovi

Mihail Dudaš dobio svoju aplikaciju

Objavljeno: 29.04.13 u 10:42

mihail dudas

Na Gugl pleju  pojavila se aplikacija po imenu „Dudas Athletics“, čiji je autor Aleksandar Hašović i  preko koje možete bolje da se upoznate sa našim najboljim desetobojcem i njegovim sportom.

Cilj aplikacije je da se navijačima što bolje prikaže takmičenje koji mnogi smatraju najtežom sportskom disciplinom. Kako se računaju poeni, koje discipline su kada na programu, koji su lični rekordi Mihaila Dudaša i koji rezultati su mu u kom trenutku neophodni za osvajanje novih medalja.

„Moram priznati da mi je veoma drago što je, kao što sam mogao videti, ovo prva aplikacija tog tipa na Androidovom plejstoru. Svaki put pred višeboj, otvaram nagradnu igru za pogodjene bodove, te verujem da će navijači uz ovu aplikaciju, lakše doći do pravog rezutata i osvojiti neku od nagrada. Želeo bih da se zahvalim Aleksandru Hašoviću na kreiranju ove fenomenalne aplikacije“ – kaže bronzani sa Evropskog šampionata u Geteborgu Mihail Dudaš.

Aplikacija je urađena na srpskom i engleskom jeziku. Iz glavnog menija ulazi se u sedmoboj i desetoboj – dve discipline u kojima se Dudaš takmiči. Sa leve strane u odnosu na početnu stranicu, nalaze se kalkulator za sedmoboj, lični rekordi u sedmoboju i galerija fotografija Mihaila Dudaša. U okviru kalkulatora za sedmoboj, unošenjem rezultata za pojedinačne discipline možete da vidite koliko koja donosi bodova u ukupnom skoru.

Opcije koje se nalaze sa desne strane glavnog menija su identično koncipirane i tu se nalazi kalkulator za desetoboj, lični rekordi u desetoboju, kao i biografija Mihaila Dudaša.

Takođe, tu je i spisak svih takmičenja na kojima će srpski desetobojac učestvovati u ovoj sezoni, uz mogućnost živog praćenja rezultata putem tviter naloga @dudasathletics.

Ova aplikacija je sjajan način da se upoznate sa talentovanim 23-godišnjim atletičarem, koji je ove godine osvojio bronzanu medalju na dvoranskom Prvenstvu Evrope u Geteborgu. Takođe vam se pruža prilika i da vidite kako funkcionišu sedmoboj i desetoboj i šta je neophodno da bi se ostvarili dobri rezultati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter