0
TimeOut

Crveni karton za otimanje

Objavljeno: 29.04.13 u 15:10

otimanje

Fudbaler Honveda, na pozajmici iz italijanske Katanije, David Lanzafame dobio je jedan od najbizarnijih crvenih kartona u poslednje vreme. Naime, on je zbog otimanja za loptu sa svojim saigračem Leandrom Martinezom, a sve zbog izvođenja penala, zaradio drugi žuti karton i automatsko isključenje sa utakmice.

Martinez je pri vođstvu Honveda u duelu sa domaćim Pešijem od 1:0 izborio penal i sam je hteo da ga izvede što se Lanzafameu nije dopalo te je pokušao da vrlo grub način da ga odgovori od te ideje što se s druge strane uopšte nije svidelo glavnom sudiji meča koji je odlučio da Italijanu dodeli žuti karton. Kako je ovaj već ranije pazario jednu takvu opomenu za njega je meč bio završen.

Da sve bude još gore po njega Martinez je sigurno realizovao penal, a potom je postighao i treći gol za Honved čiji će trener sigurno imati šta da kaže Lanzafameu kojeg sasvim sigurno očekuje kazna od strane kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter