0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Savić: Biće veoma neizvesno u nastavku finala

Objavljeno: 27.04.13 u 20:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji plej-ofa prvenstva Srbije protiv Radničkog posle veoma uzbudljive borbe u prvoj utakmici. Trener crveno-belih Dejan Savić kaže da je za ekipu najbitnije da je povela u finalnoj seriji.

„Viđena je velika borba, prava muška, sa dosta oscilacija na obe strane. Za nas je najbitnije da smo stekli prednost u seriji, koja će biti veoma neizvesna“, izjavio je Savić nakon meča.

Stretg Crvene zvezde očekuje veoma neizvesnu borbu u nastavku finalne serije.

„Ne mogu da prognoziram kako će se dalje odvijati finalna serija. Na neki način će biti slično ovoj utakmici, puno tenzija i neizvesnosti, ali rezultatski nisam siguran“, zaključio je Savić.

Trener Radničkog Dejan Udovičić smatra da je njegova ekipa bila bliža pobedi, ali da je na kraju odlučila jedna loopta.

„Bili smo bliži pobedi u regularnom delu utakmice, jedna lopta je odlučila i siguran sam da će tako biti u svakom narednom meču. Trudili smo se da napravimo ‘brejk’, ali u tome nismo uspeli, međutim imamo još jednu šansu da to učinimo. Mislim da će se serija igrati svih pet utakmica“, istakao je Udovičić.

Druga utakmica finalne serije igra se sledeće subote u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter