0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Počinje finale plej-ofa, Zvezda i Radnički za trofej

Objavljeno: 27.04.13 u 11:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povratkom velikog broja srpskih, ali i dolaskom  reprezentativaca drugih zemalja u domaću ligu već na startu sezone postalo je jasno da nas očekuje uzbudljivo takmičenje. Do finala plej-ofa zasluženo su došli Crvena zvezda i Radnički u kojem će beogradski klub imati prednost domaćeg terena pošto je uz isti bodovni učinak imao bolji međusobni skor od Kragujevčana.

Moramo da dodamo da ne bi bilo nezaslužemo da se finala domogla i mlada ekipa Partizana koja će morati da se zadovolji borbom za treće mesto sa Vojvodinom, ali i da se nada da LEN neće promeniti pravila odnosno da će i trećeplasirani tim iz  prvenstva Srbije sledeće sezone igrati u Ligi šampiona.

Što se tiče finalnog duel jasno je da možemo da očekujemo vaterpolo na vrhunskom nivou pošto se sastaju dve ekipe koje su ove sezone pokazale dosta kako u domaćem šampionatu tako i na evropskoj sceni. Radnički je osvojio Ligu Evrope, a Crvena zveda je na korak od plasmana na Fajnal-for Lige šampiona.

Dva tima su se ove sezone sastala dva puta, a uspešnija je bila Crvena zvezda, koja zabeležila trijumf na domaćem terenu, dok je u Kragujevcu uspela da izbori zlata vredan bod koji joj je doneo meč više pred svojim navijačima u finalu.

Prvi finalni meč na programu je danas sa početkom u 17.00 časova i igraće se na bazenu na Tašmajdanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter