0
Ostali sportovi

„Zaječarsko“ uz OKS

Objavljeno: 25.04.13 u 16:14

Danilidis-Divac

Zaječarsko pivo je zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog olimpijskog tima. Ugovor o saradnji ozvaničen je potpisima Vlade Divca, predsednika Olimpijskog komiteta Srbije i Aleksandrosa Daniilidisa, generalnog direktora Heineken kompanije u Srbiji na svečanom potpisivanju koje je organizovano tim povodom.

Strategija i vrednosti koje promoviše Zaječarsko pivo usko su povezane sa vrednostima olimpizma. Ovaj autentični srpski brend svoj prepoznatljiv, izvorni ukus čuva već decenijama, a budući da neguju ista načela, saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije od izuzetnog je značaja za Heineken kompaniju.

Aleksandros Daniilidis, generalni direktor Heineken kompanije u Srbiji, pozdravio je prisutne goste.

„Izuzetna nam je čast što nastavljamo dugogodišnju uspešnu saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, ovog puta sa našim brendom Zaječarsko koje je postalo zvanično pivo Nacionalnog olimpijskog tima. Zaječarsko, kao tradicionalni srpski brend, u potpunosti podržava Olimpijski komitet Srbije u širenju olimpijskog duha, a zajedno sa Nacionalnim Olimpijskim timom biće ponosan ambasador srpskog naroda na budućim sportskim takmičenjima“.

„Veoma mi je drago što je kompanija Heineken odlučila da upravo Zaječarsko pivo, kao nacionalni brend sa dugom tradicijom, veže za naše partnerstvo. Sa Heineken kompanijom smo imali odličnu saradnju i u prethodnom olimpijskom ciklusu, a siguran sam da ćemo sa tim iskustvom dodatno unaprediti naše partnerstvo, da će nam, na obostrano zadovoljstvo, rezultati biti još bolji i da ćemo se zajedno radovati u Riju“, rekao je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter