0
Evrokupovi

Pokeraš Levandovski: „Nije gotovo“

Objavljeno: 25.04.13 u 10:00

levandovski-subotic-kuba

Junak pobede dortmundske Borusije u prvom polufinalnom duelu Lige šampiona protiv madridskog Reala od 4:1, Poljak Robert Levandovski istakao je posle utakmice da još uvek ništa nije rešeno i da tek sledi drugo poluvreme.

„Moramo da budemo srećni zbog pobede, ali ovo je tek prva utakmica. Šteta je što smo primili taj jedan gol i to posle naše greške. Naravno da sam srećan što sam postigao četiri gola, ali važnije od toga je da se plasiramo u finale, samo to se na kraju računa. Naš protivnik je dobro odigrao prvo poluvreme, ali smo mi u drugom imali potpunu kontrolu“ – rekao je Levandovski koji je sa ova četiri pogotka došao do brojke od 10 golova u Ligi šampiona ove sezone.

Slično razmišlja i trener „milionera“ Jirgen Klop.

„Iako su ovo divni momeni istovremeno su i opasni, moramo da budemo veoma oprezni. Ne smemo da ludujemo nakon ove pobede, a verujem da imamo dovoljno iskustva da reagujemo na pravi način. Siguran sam da ćemo hladne glave ući u revanš“ – rekao je Klop, koji je iskoristio priliku da umesto četvorostrukog strelca Levandovskog pohvali Marija Gecea koji je i pored velikog pritiska odigra vrlo dobru utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter