0
Domaći fudbal

Tumba definitivno odlazi, Kežman ga menja

Objavljeno: 23.04.13 u 09:47

kezman

Ljubiša Tumbaković je priznao da se vraća u Kinu gde će sesti na klupu Vuhana, a njegove reči potvrdio je i predsednik Partizana Dragan Đurić što je primoralo srpske medije da počnu da nagađaju ko će biti novi sportski direktor kluba iz Humske.

„Kinezi su mi ponudili odlične uslove i tražili su moj brzi odgovor. Ponuda je bila takva da nisam mogao da je odbijem“ – rekao je Tumbaković.

Predsednik Đurić je nedavno izjavio da u klubu vlada prava familijarna atmosfera i da ne postoje trzavice pa ga je samim tim Tumbakovićeva odluka prilično zatekla.

„Iznenađen sam. Ljubiša Tumbaković me je pozvao telefonom i tražio da se odmah sretnemo. Kad mi je rekao da su ga zvali Kinezi i da je prihvatio, umalo se nisam srušio“ – kazao je Đurić za Žurnal.

Konferencija za medije FK Partizan zakazana je za danas, ali pojedini mediji tvrde da je već poznato da će umesto Tumbe posao sportskog direktora obavljati Mateja Kežman, a do njegove promocije vršilac dužnosti će biti Albert Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter