0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

Titula za odbojkaše Zvezde

Objavljeno: 23.04.13 u 19:44
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su devetu titulu prvaka Srbije pošto su u finalnoj seriji plej – ofa Viner štediše Super lige sa 3:0 u pobedama savladali Partizan Termoelektro.

Crvena zvezda je večeras, u dvorani Šumice u Beogradu, u prisustvu 700 gledalaca, u trećoj utakmici, savladala Partizan Termoelektro sa 3:0, po setovima 25:20, 25:22 i 25:21, posle 85 minuta igre. Utakmicu su sudili Dragutin Ćuk i Boris Kolarević.

Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL, predao je Mihajlu Mitiću, kapitenu Crvene zvezde, pehar namenjen prvaku Srbije. Snežana Sparić, direktor za razvoj Kompanije Viner štediše osiguranje, predala je Mihajlu Mitiću, kapitenu Crvene zvezde, ček na 1 120 000 dinara, nagradu pobedniku Wiener Stadtische Super lige.

Ana Avramović, potpredsednik UOKPL, predala je Ivanu Steljiću, kapitenu Partizana Termoelektra, pehar namenjen finalisti plej – ofa. Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS i predsednik OK Partizan Termoelektro, predao je zlatne medalje odbojkašima Crvene zvezde. Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, predao je srebrne medalje odbojkašima Partizana Termoelektra.

Dragutin Ćuk, međunarodni sudija, oprostio se večeras od aktivnog bavljenja suđenjem. Dragutin Ćuk, jedan od najboljih sudija u Evropi, završio je sudijsku karijeru posle više od tri decenije suđenja. Zvanje međunarodnog sudije je stekao 1995. godine i od tada je sudio na svim značajnim takmičenjima u Evropi, kao i četiri sezone u Svetskoj ligi, jednom od najprestižnijih takmičenja FIVB. Od naredne sezone, Dragutin Ćuk će obavljati dužnost delegata na utakmicama Viner štediše Super lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter