0
Ostali sportovi

Partizan pod znakom pitanja za Ligu šampiona

Objavljeno: 23.04.13 u 12:02

sostar

Strahovanja navijača Partizana da bi vaterpolo klub sledeće sezone mogao da ostane bez učešća u Ligi šampiona, nakon najava da će u ovom takmičenju igrai najviše dva kluba iz iste zemlje, otklonio je predsednik crno-belih, ali i član Biroa LEN-a Aleksandar Šoštar.

„Bilo je nekih govorkanja o tome, ali se nije zvanično raspravljalo niti je bilo bilo kakve diskusije na tu temu“ – rekao je Šoštar za „Večernje novosti“.

Slična je bila reakcija u Đorđa Perišića, člana Tehničkog komiteta LEN.

„Nisam čuo za takvu ideju, mislim da se o tome nikada nije ni razmišljalo“ – kazao je Perišić.

Srpski vaterpolo je ovo sezone na osnovu koeficijenta imao tri predstavnika u Ligi šampiona (Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina), a s obzirom da su beogradski klubovi uspeli da se plasiraju u četvrtfinale sa velikim izgledima da budu učesnici Fajnal-fora u Beogradu onda taj koeficijent može samo da bude veći.

S obzirom da je Partizan poražen u polufinalu plej-ofa domaće lige on će se prema već zacrtanim pravilima boriti sa Vojvodinom za treću poziciju odnosno mesto koje vodi u elitno takmičenje, ali na kraju bi moglo da se ispostavi da će ti mečevi biti uzaludni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter