0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

Mitić: Zaslužili smo da uđemo u istoriju

Objavljeno: 23.04.13 u 23:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odbojkaši Crvene zvezde na impresivan način su došli do titule prvaka Srbije. Pobedom u finalu nad večitim rivalom crveno-beli su potvrdili apsolutnu dominaciju u domaćim takmičenjima.

„Potvrdili smo da smo najkvalitetnija ekipa u zemlji, imali smo samo jedan poraz, uzeli smo sva tri trofeja koja smo mogli, ova generacija je zaslužila da uđe u istoriju“, izjavio je kapiten Crvene zvezde Mihajlo Mitić.

„Od početka utakmice smo pokazali da smo ozbiljni i da želimo trofej. Iako rezultatski ne izgleda tako, bilo je teško, možda čak i teže nego u prve dve utakmice, jer se nijedne sekunde nismo opustili“, konstatovao je Mitić.

Korektor Zvezde Dušan Petković ističe da je konstantna forma dovela do pehara namenjenog šampionu Srbije.

„Partizan je bio ozbiljan protivnik. Ekipu, koja je posle onakve sezone uspela da se vrati i pobedi Đerdap, koji je bio drugi na kraju regularog dela, i Radnički koji je posle nas bio najbolja ekipa, nismo smeli nikako da podcenimo. Ne mislim da su oni igrali loše, već smo igrali dobro kada je to bilo potrebno. Igramo dugo zajedno, nismo u svakom segmentu dominantniji od ostalih timova, ali sve ekipe su igrale na trenutke, a mi smo bili konstantni i to je dovelo do titule“, naglasio je Petković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter