0
Auto Moto

Rozberg: I mene je malo iznenadila pol pozicija

Objavljeno: 20.04.13 u 15:42

Nico-Rosberg

Vozač Mercedesa Niko Rozberg izjavio je nakon kvalifikacija da je malo iznenađen pol pozicijom koju je osvojio danas u Bahreinu.

„Da li sam iznenađen? Malo i jesam. Nije bilo baš najjasnije ko ima najbrži bolid za jedan krug, ali sam svakako zadovoljniji nego juče. Radili smo tokom noći da poboljšamo vozilo, sada sam stvarno veoma, veoma srećan. Ovo je fantastičan rezultat, prava uvertira za trku“, rekao je Rozberg.

Uz čestitke Niku za ostvaren rezultat, svetski šampion Sebastijan Fetel je naglasio da je srećan što će startovati iz prvog reda.

„Svaka čast Niku, ovo je bio njegov dan. Čim sam prešao liniju finiša znao sam da nisam najbrži. Dobro sam vozio, moj krug je stvarno bio bez mnogo grešaka, ali je Niko bio nepobediv ovoga puta. Uspeli smo da sačuvamo gume za trku, a meni je svakako drago što ću krenuti iz prvog reda“, konstatovao je vozač Red Bula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter