0
ATP

Nole pregazio Fonjinija u polufinalu

Objavljeno: 20.04.13 u 16:22

Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počistio je u polufinalu ATP Mastersa u Monte karlu Italijana Fabija Fonjinija sa 6:2, 6:1. U finalu Noleta očekuje duel sa „kraljem šljake“ Rafaelom Nadalom.

Sprski teniser je odlično otvorio ovaj duel i vrlo brzo stekao prednost od 3:0. Nakon početne serije Đokovića, Fonjini se mučio u svojim servis gemovima, ali ih je osvajao. Posle medicinskog tajm auta nakon 7. gema Fonjini je dozvolio našem asu još jedan brejk čime je Novak došao do vođstva od 1:0 u setovima.

Nole je nastavio u istom ritmu i u drugom setu. Baš kao i na početku prvog stiče prednost od 3:0 i tada je svima bilo jasno da Fonjini nema šta više da traži na ovom meču. Italijanski teniser je smanjio na 3:1 i to je bilo sve što je mogao protiv veoma raspoloženog Đokovića koji je za samo 52 minuta igre obezbedio plasman u finale.

U borbi za trofej u Monte Karlu Novaka Đokovića očekuje duel sa Rafaelom Nadalom koji je u drugom polufinalnom meču savladao Žo Vilfrida Congu sa 6:3, 7:6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter