0
Ostali sportovi

Častan poraz od Hrvatske

Objavljeno: 19.04.13 u 22:48

hokej

Hokejaška reprezentacija Srbije poražena je u četvrtom kolu Svetskog prvenstva Divizije II grupa A koje se održava u Zagrebu od selekcije Hrvatske sa 6:4 (2:0, 3:3, 1:1).

Naša selekcija je pružila neočekivano jak otpor domaćinu koji je prvi favorit turnira, ali do iznenađenja ipak nije mogla. Golovima Prpića i Rendulića, Hrvatska je imala lepu prednost koju je početkom drugog perioda povećao Mekoli. Prpić je povisio na 4:0, ali je Srbija uzvratila golovima Sretovića (dva) i Rakovića.

Tada se domaćin trgao pa je Hećimović vratio dva gola prednosti, a Mirić je sedam minuta pre kraja otklonio sve dileme oko pobednika. Poraz našeg tima ublažio je Filipović četiri minuta pre završetka.

Posle četiri meča Srbija ima po dve pobede i poraza, a u subotu od 16 časova u poslednjem kolu igra protiv selekcije Islanda. Taj meč neće imati veći značaj jer je opstanak u ovom rangu takmičenja obezbeđen, a za promociju će se u međusobnom duelu boriti Hrvatska i Belgija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter