0
Ostali sportovi

FOTO: telegraf.rs

Lalović i Putin: Rvanje zaslužuje da sačuva olimpijski status

Objavljeno: 18.04.13 u 18:49
FOTO: telegraf.rs
FOTO: telegraf.rs

Vršilac dužnosti predsednika Međunarodne rvačke federacije (FILA) Nenad Lalović sastao se u Sočiju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i zajedno su zaključili da ovaj sport zaslužuje da sačuva olimpijski status.

Lalović je izložio preduzete mere u cilju ostanka rvanja u porodici olimpijskih sportova, a Putin je istakao punu podršku Rusije u tom pravcu.

Sastanku su prisustvovali i ruski ministar sporta Vitalij Mutko, kao i predsednik Rvačke federacije Rusije Mihail Mamijašvili.

Lalović je od izbora na mesto prvog čoveka FILAu stalnim kontaktima sa predstavnicima svih nacionalnih federacija oko vraćanja rvanja na mesto koje mu pripada.

Lalović u Srbiji ima podršku ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije, Sportskog saveza Srbije, nacionalnog Rvačkog saveza i drugih relevantnih institucija, prenosi Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter