0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Savić: U revanšu kao da je 0:0

Objavljeno: 17.04.13 u 21:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Zvezde odradili su pola posla pobedom nad Segedom od 7:5 u Mađarskoj. Nalaze se na korak do plasman na fajnal-for Lige šampiona, a trener crveno-belih Dejan Savić poručuje da će ekipa u revanšu igrati kao da je 0:0.

„Rezultat je povoljan za nas. Igrali smo sa velikom motivacijom i pobedili smo zbog izvanredne igre u odbrani. Ne smemo da se opustimo sada i da nas nešto zavara. Seged je imao jako dobre šanse koje nije iskoristio. U suštini, ne treba da razmišljamo da je rezultat povoljan za nas, već kao da je 0:0“, izjavio je Savić.

Kapiten Crvene zvezde Andrija Prlainović ističe da je ekipa bila jako nervozna na početku, ali je kasnije sve došlo na svoje mesto.

„Utakmica je bila jako bitna i počeli smo je sa mnogo tenzija. Pravili smo neke greške na koje nismo navikli. Oni su poveli 4:1, ali smo posle preokrenuli sjajnom igrom u odbrani. Svi su bili borbeni i svaka čast svim momcima, a hvala i navijačima na neviđenoj podršci, nezapamćeno je da ima ovoliko navijača na gostovanju“, rekao je Prlainović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter