0
Ostali sportovi

Počinje borba za Fajnal-for

Objavljeno: 17.04.13 u 09:46

vaterpolo

Danas su na programu prvi četvrtfinalni dueli vaterpolo Lige šampiona u kojima će jedino Srbija imati dva predstavnika. Crvena zvezda od 18.45 sati igra protiv Segeda u Mađarskoj, dok Partizan sa početkom od 20 časova na Banjici dočekuje Spartak iz Volgograda.

Crvena zvezda na gostovanje Segedu ide nakon lake eliminacije Vojvodine u polufinalu domaćeg plej-ofa. U tim će se nakon kraće pauze vratiti prvi golman Denis Šefik, dok je jedini znak pitanja nad učešćem iskusnog beka Nikole Rađena koji još uvek nije potpuno spreman. Crveno-beli će u svakom slučaju pokušati da pobedom u Mađarskoj otklone dilemu oko plasmana na Fajnal-for, a ni minimalan poraz ne bi bio nenadoknadiv uoči revanša koji je na programu 1. maja u Beogradu. Današnja utakmica počinje u 18.45 časova.

Sa druge strane Partizan će ugostiti iskusnu ekipu Spartaka iz Volgograda. Crno-beli će sasvim sigurno pred sobom imati i psihičku barijeru zbog nesrećnog poraza u revanš meču plej-ofa protiv kragujevčkog Radničkog, a pored toga Vlada Vujasinović ima i određene kadrovske probleme pošto ne može da računa na povređene Petra Filipovića i Ivana Basaru.

U preostala dva četvrtfinalna dvoboja sastaju se grčki Vuljagmeni i španska Barseloneta (pobednik u polufinalu ide na boljeg iz dvoboja Crvena zvezda – Seged) odnosno Galatasaraj i Jug (bolji će na Fajnal-foru igrati sa pobednikom u duelu Partizana i Spartaka).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter