0
Ostali sportovi

Novi mandat za Jevrosimovića

Objavljeno: 16.04.13 u 17:39

vesa komtrade

Predsednik  Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović dobio je danas novi četvorogodišnji mandat na izbornoj skupštini koja je održana na Vojnoj akademiji u Beogradu.

„Meni je ispred ASS jedino ostalo da se zahvalim ministarstvu odbrane i ministartsvu omladine i sporta na pomoći koju su nam pružili u izgradnji atletske dvorane. Ovo je pravi primer kako dva ministarstva treba da sarađuju kada je interes srpskog sporta u pitanju. Atletska dvorana je istorijski objekat na koji naša atletika čeka već decenijama. Nadamo se da je ovo ostvarenje sna atletičara, jer za maksimalne rezultate, očekuju se najbolji uslovi za treniranje“, rekao je Jevrosimović na otvaranju radova na izgradnji prve atletske dvorane u Srbiji.

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić naglasila je da je izgradnja atletske dvorane najznačajniji sportski projekat.

„Ministarstvo omladine i sporta je za atletsku dvoranu izdvojilo 480.000.000 dinara. Ovo je san mnogih atletičara i drago nam je da mi imamo tu priliku da pomognemo da se san ostvari“, rekla je ministarka Marić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter