0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: „Neće biti lako protiv Spartaka“

Objavljeno: 15.04.13 u 14:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Partizana nemaju previše vremena za žaljenje zbog eliminacije iz plej-ofa prvenstva Srbije pošto ih već u sredu na Banjici očekuje duel četvrtfinala Lige šampiona protiv Spartaka iz Volgograda.

„Posle dva izuzetno teška polufinalna duela sa Radničkim u četvrtak i subotu moj prvi i osnovni zadatak biće prebacivanje na Ruse. Neće biti nimalo lako, jer smo prošli kroz izuzetnu borbu i trošenje, ali mlada smo ekipa, cele godine vredno treniramo i mislim da imamo snage da se skupimo i budemo na nivou na kom smo bili u duelu sa Radničkim“ – rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare, a prenosi agencija Beta.

Mladi stručnjak je svestan da njegovu neiskusnu ekipu očekuje težak zadatak jer su na drugoj strani prekaljeni asovi.

„Oni su iskusna, dobra i čvrsta ekipa, imaju dobre igrače. Ja sam pre 10 godina igrao protiv njih i maltene su svi isti igrači u timu. Jesu na zalasku karijere, ali mogu da igraju na slepo. Izbacili su Olimpijakos i to dovoljno govori koliko su jaki. Mi bi trebalo samo da pobedimo i ne smemo da obraćamo pažnju na razliku“ – jasan je trener crno-belih.

U ekipi Partizana za ovaj meč neće biti povređenih Petra Filipovića i Ivana Basare, nastup Miloša Vukićevića je pod znakom pitanja jer je dobio nezgodan udarac u duelu sa Radničkim, dok će u sastavu biti Nemanja Vico.

Predsednik kluba Aleksandar Šoštar je novinarima objasnio i u koliko teškoj finansijskoj situaciji se nalazi Partizan obelodanivši da još uvek nije obezbeđen novac za put do Volgograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter