0
Evropske lige

Van Bomel planira penziju

Objavljeno: 15.04.13 u 13:49

Mark van Bomel

Fudbaler PSV-a iz Ajndhovena Mark van Bomel po završetku tekuće sezone planira da obelodani kraj karijere, a vest o tome holanskim medijima otkrio je Pjer van Hojdonk bivši reprezentativni kolega iskusnog veziste. Prema njegovim rečima mnogi holandski fudbalski veterani već su dobili pozivnice za oproštajni meč koji će biti organizovan u Van Bomelovu čast.

Tokom svoje bogate karijere Van Bomel je pored matične Fortune iz Sitarda i PSV-a igrao još za Barselonu, Bajern iz Minhena i Milan. Osvojio je jednu Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Holandije, za koju je odigrao 79 utakmica, 2010. godine je postao vicešampion sveta.

Pisali smo nedavno da Volfzburg planira da dovede Van Bomela za trenera uoči početka naredne sezone, a vest o prestanku igračke karijere mogla bi da podgreje nade uprave „vukova“ da bi mogli da ga ubede da odmah sedne na klupu njihovog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter