0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: „Osetio sam nepravdu“

Objavljeno: 13.04.13 u 23:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vladimir Vujasinović je bio neprepoznatljivo nervozan u završnici drugog meča između Partizana i kragujevačkog Radničkog pa je zbog šutiranja čuna nakon devetog pogotka gostiju zaradio isključenje. Ipak, posle meča daleko smirenijim tonom bivši reprezentativac je prokomentarisao dešavanja na Banjici.

„U sportu, kao i često u životu, ima mnogo nelogičnih stvari. Tako je i sada bilo, desilo se ono čega sam se pribojavao, da sve što smo radili nismo uspeli da naplatimo. Nismo uspeli da se izborimo sa spoljnim faktorima od kojih sam se pribojavao uoči susreta. Osetio sam nepravdu i svojim gestom sam pokušao da ukažem na stvari koje ne funkcionišu, da izazovem reakciju da u budućnosti bude bar malo bolje. Čestitke Radničkom, zaslužili su prolaz dalje. Najsrećniji bih bio kada bih mogao da im čestitam bez senke, ali ta senka ipak postoji“ – kazao je Udovičić, a njegovu izjavu prenosi Sportski žurnal.

Sa druge strane Filip Filipović nije želeo previše da priča o suđenju već je svoju izjavu bazirao na samu igru.

„Čestitam saigračima i stručnom timu, mnogo toga smo preživeli ove godine, a posle ove utakmice i zasluženo prošli u finale. Pokazali smo pravi karakter. Čestitam igračima Partizana ali mislim da smo mi u ovom polufinalu bili bolji i kvalitetniji“ – rekao je strelac tri gola za Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter