0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Jovanović polupao auto Radivojeviću

Objavljeno: 13.04.13 u 19:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović, koje je tokom prethodne noći priveden zbog napada na policajca, u trenucima pijanstva ispred kafane „Tako je suđeno“ polupao je prednje staklo na automobili Vuka Radivojevića, košarkaša Crvene zvezde koji j tokom dana objasnio kako je do incidenta došlo.

„U petak uveče je moja supruga sa drugaricama bila na rođendanu u pomenutoj kafani. Dobio sam poziv oko 2 ujutro sa informacijom da mi je na kolima polomljena šoferšajbna. U trenutku kada je moja supruga izašla iz kafane automobil je već bio oštećen. Jedan od policajaca me je obavestio da mi je šoferšajbnu razbio Milan Jovanović i da je on priveden. Ujutru sam dobio potvrdu o šteti i odšlepovao kola. To je sve što znam“ – rekao je Radivojević.

Košarkaš crveno-belih je istakao da šteta na automobilu nije velika i da se Jovanović ponudio da on snosi troškove popravke.

„Moram da naglasim da auto nije mnogo oštećen, a na sreću tom prilikom nije bilo povređenih. Čim je pušten iz pritvora Milan mi se odmah javio i izvinio se. Pitao me je da se nađemo, da mi nadoknadi štetu što je korektno sa njegove strane. Trenutno sam sa ekipom u Kruševcu, a čim se budem vratio u Beograd sve ćemo regulisati“ – izjavio je Vuk Radivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter