0
Odbojka

Vizura povela protiv Spartaka

Objavljeno: 11.04.13 u 21:42

lopta-odbojka

Odbojkašice Vuzure Vol Art povele su u polufinalnoj seriji plej ofa Viner Štediše lige protiv NIS Spartaka sa 2:1. One su u trećoj utakmici savladale gošće iz Subotice sa 3:1 (25:17, 25:19, 20:25, 25:19) i tako došle na korak do plasmana u finale.

Iako su gošće bolje ušle u ovaj meč i povele na početku susreta, odbojkašice Vizure vrlo brzo su nametnule svoj ritam igre i preokrenule rezultat u svoju korist. Prvi set su dobile veoma ubedljivo, baš kao i drugi koji je bio malo neizvesniji. Ipak, gošće smanjuju rezultat posle trećeg seta, ali Vizura osvaja četvrti set i dolazi nadomak plasmana u finale plej ofa.

Naredni meč igra se takođe u Beogradu u subotu 13. aprila od 18 časova, domaćin je Vizura koja bi ukoliko ostvari trijumf obezbedila plasman u finale u koje se Crvena zvezda već plasirala maksimalnim trijumfom u polufinalnoj seriji protiv Jedinstva iz Užica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter