0
Auto Moto

Fetel: Ponovo bi isto učinio

Objavljeno: 11.04.13 u 18:19

Mark-Webber-Sebastian-Vettel-Malaysia

Neposlušnost Sebastijana Fetela, koji se oglušio o naređenje iz boksa Red Bula da ne prestiže kolegu iz tima Marka vebera tokom trke za Veliku nagradu Malezije, napravila je pravu pometnju među ljubiteljima Formule 1. Neki se slažu sa Fetelovim stavom da je u pitanju nadmetanje, a neki su protiv toga smatrajući da je timski nastup najbitniji.

Bilo kako bilo, nemački as je na toj trci trijumfovao, a besni Veber je bio razočaran što Red Bul nije kaznio neposlušnost timskog kolege. Usledio je odgovor Fetela koji je izjavio da bi verovatno ponovo isto učinio.

„Nisam želeo da ignorišem naređenje iz boksa. Čuo sam ga, ali ga nisam razumeo na pravi način. I izvinio sam se zbog toga. Da sam razumeo i razmislio o tome, da Mark ostaje na prvom mestu, verovatno bih isto učinio, pošto Veber nije zaslužio da pobedi“, naglasio je Fetel.

Aktuelni šampion još uvek pamti poslednju trku prošle sezone kada se borio sa Fernandom Alonsom za titulu, a Veber nije hteo da mu pomogne.

„On me nikada nije podržao. Ekipa me podržava i mislim da obojica imamo podjednaku pomoć. Poštujem Marka kao vozača, ali u prošlosti je u nekoliko navrata mogao da pomogne timu, a nije to uradio“, zaključio je Fetel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter