0
Ostali sportovi

Butorović sačuvao bodove rukometašima

Objavljeno: 11.04.13 u 10:23

bata butorovic

Rukometni klub Vojvodina suočavao se sa velikim problemom jer mu je pretilo oduzimanje 12 bodova ukoliko ne uplati kaznu od 124.000 dinara zbog incidenata na utakmici protiv Partizana, što bi praktično značilo da bi titula o kojoj se i dalje mašta u Novom Sadu ostala samo pusti san. A onda je na scenu stupio predsednik Fudbalskog kluba Ratko Butorović.

„Platiti smo u sredu popodne kaznu. Prihvatamo odgovornost za sve što se dešavalo na tom meču i baš zbog toga nam nije padalo na pamet da se žalimo na odluku direktora lige. Samo nam je u nezgodnom momentu došlo, ali uz svesrdnu i energičnu reakciju predsednika fudbalskog kluba Ratka Butorovića, uspeli smo da izmirimo i tu obavezu i ne stvaramo problem rukovodstvu lige, čije sve instance, kao i savezove izuzetno poštujemo“, rekao je za „Sportski žurnal“ direktor rukometnog kluba Vojvodina, Darko Jevtić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter