0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Vuković zbog „morala“ ne podnosi ostavku

Objavljeno: 10.04.13 u 11:01
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novac se po pravilu krije iza svega. Tako je i u slučaju sporta, a za to postoji bezbroj primera. Upravo zato i ne čudi aktUelna situacija sa selektOrom rukometne reprezentacije Veselinom Vukovićem.

Naime, Vuković ne razmišlja o mogućnosti da podnese ostavku nakon loših rezultata reprezentacije na početku kvalifikacija za EP u Danskoj, odnosno poraza i remija protiv Austrije.

„Nemam nameru da podnesem ostavku, jer to nije moralno. Savez može da me smeni ukoliko to želi“ kaže selektor.

Ono što Vuković nije rekao jeste da on do Olimpijskih igra u Riju 2016. ima zagarantovanu platu od 6000 evra, a to znači da do isteka njegovog ugovora Savez mora da mu isplati 246.000 evra! Isti iznos vrh srpskog rukometa selektoru će morati da isplati i ukoliko preveremeno odluči da raskine saradnju sa selektorom.

Dakle dilema je sledeća. Ili nastavak sa Vukovićem ili isplata od gotovo četvrt miliona evra. Sada je jasno šta je Vuković mislio kada je rekao da nije moralno da podnese ostavku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter