0
Domaći fudbal

Vojvodina vs Poreska uprava

Objavljeno: 09.04.13 u 13:49

vojvodina-logo

Na udaru Poreske uprave pored Crvene zvezde i Partizana našli su se i ostali srpski klubovi, a prva se tim povodom oglasila Vojvodina. Saopštenje novosadskog kluba vam prenosimo u celini:

Već koji put atak Poreske Uprave na FK „Vojvodina“, ovaj put zbog neprimanja osoba sa invaliditetom u radni odnos.

Invalidima smo i do sada pomagali kao uostalom i svima onima kojima je pomoć bila potreba. Gospodo poreznici, mi u FK „Vojvodina“ nismo znali da kao sportska, neprofitabilna organizacija ili udruženje građana, kako nas vodite u vašoj evidenciji, imamo obavezu da u stalni radni odnos primamo osobe sa invaliditetom.

Zadovoljstvo nam je da pomažemo ivalidima i uvek ćemo to činiti ali bez vaših kamata i penala (kazni). Sada hoćete da nam otmete 40000 eura.
Radi javnosti u Srbiji, još jednom ponavljamo da FK „Vojvodina“ želi, hoće i pomoći će invalidima, SOS Dečijem selu …Spremni smo da novčana sredstva u vidu donacije  uplatimo direktno na račune onima kojima je on potreban. Jedino tako ćemo biti sigurni da je on stigao u prave ruke i da smo pomogli ljudima u nevolji.

Već koji put nas kažnjavate iako smo u proteklom periodu na ime raznih osnova Poreskoj Upravi uplatili preko 2.000. 000 (dva miliona eura). Non stop smo vam dužni, dok ostale klubove i kompanije ne kontrolišete koliko su oni invalida zaposlili.

Ako Vam je cilj da jednu veliku sportsku organizaciju uništite i zatvorite kao što ste to učinili sa zrenjaninskim Proleterom, Mladosti iz Apatina i mnogim drugim klubovima u Srbiji, recite to javno pa da vam predamo ključeve FK „Vojvodina“ da ga vi vodite.

Danas ste putem svih medija obznanili da je FK „Partizan“ po osnovu neplaćenih poreskih obaveza dužan 17.000.000 (sedamnaest miliona eura), a FK „Crvena zvezda“  8.000.000 (osam miliona) eura. Pitamo vas da li i ovi klubovi ispunjavaju obavezu zapošljavanja osoba sa invaliditetom kao što tražite od FK Vojvodina ?

FK „Vojvodina“ je postao veliki, ne samo u Srbiji nego i u Evropi, pa vas stoga  još jednom pitamo :

Zašto hoćete da nas uništite ?

UO FK „Vojvodina“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter