0
Ostali sportovi

Stjepanović cilja finale na SP

Objavljeno: 09.04.13 u 15:47

velimir-stjepanovic-as

Srpski plivački reprezentativac, od kojeg našeg Olimijski komitet očekuje velike domete na Igrama u Riju 2016. godine, Veleimir Stjepanović otkrio je koji su mu ciljevim u ovoj godini.

„Moj primarni cilj ove godine je da budem zdrav, to mi je najbitnije, a ako zdravlje bude dobro gledaću da ostvarim što bolji rezultat na Svetskom prvenstvu u Barseloni. Imam 20 nedelja da se oporavim, malo vratim kondiciju i nadam se da će sve biti u redu“ – rekao je Stjepanović u izjavi za Tanjug.

19-godišnjak je prethodnih dana bio na medicinskim pregledima u Zavodu za sport i medicinu.

„Dobro je, išao sam na magnetnu rezonancu i pokazalo se samo da imam oštećene mišića, a to se regeneriše. Situacija je mnogo bolja nego u decembru i manje me boli“, naveo je Stjepanović.

Na pitanje da li mu Milorad Čavić, odnedavno plivački penzioner, savetima pomaže da nastavi njegovim stopama Stjepanović je rekao:

„U kontaktu smo, ali uglavnom preko tvitera ili fejsbuka. Poslednji put smo pričali u decembru, on sad ima puno posla oko svoje akademije u Kragujevcu. Uglavnom, družimo se kad možemo.“

Svetsko prvenstvo u plivanju održaće se od 19. jula do 4. avgusta u Barseloni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter