0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Prlainović: „Spremni za trofeje“

Objavljeno: 09.04.13 u 14:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde su ove sezone već osvojili jedan trofej pošto su bili najbolji u državnom kup takmičenju, a do kraja sezone mogu da se domognu još dva.

Prvi je na nišanu trijumf u prvenstvu pošto plej-of počinje u sredu. Protivnik crveno-belih biće ekipa Vojvodine koja ne bi trebalo da bude ozbiljnija prepreka na putu do finala. Kapiten Andrija Prlainović je optimista:

„Ulazimo u završnicu sezone sa najvećim ambicijama. Protiv Vojvodine smo ove sezone igrali tri puta i svaki put slavili i verujem da će tako biti i sada jer smo kvalitetniji tim, iako se Novosađani neće predati bez borbe. Naš cilj je finale, a potom i titula, bez obzira da li će nam protivnik biti Radnički ili Partizan“, kaže Prlainović.

Sledeća meta crveno-belih vaterpolista biće plasman na završni turnir Lige šampiona. Naredne srede predstoji im prvi četvrtfinalni duel sa Segedinom.

„Plasman među četiri najbolja tima bi bio veliki uspeh za klub i šansa da se pred domaćom publikom osvoji najvredniji trofej. Dueli sa Segedinom biće veoma važni i radimo sve da ih dočekamo potpuno spremni“, zaključio je Prlainović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter