0
Ostali sportovi

OKS dobio srebrnog sponzora

Objavljeno: 09.04.13 u 13:42

Sandi Pecic, Vlade Divac, Willem Jacob Westerlaken

Olimpijski komitet Srbije i kompanija AS osiguranje, potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim se kompanija AS osiguranje pridružila sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije „MI SMO TIM RIO 2016“. Na ovaj način, AS osiguranje, postalo je srebrni sponzor OKS i zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije.

AS osiguranje je mlada kompanija u Srbiji, sa jasnim strateškim planovima postizanja stabilnog rasta i razvoja mreže filijala širom naše zemlje. Kao kompanija koja raste i koja se pozicionira na tržištu Srbije, AS osiguranje je odlučilo da se već na početku Olimpijskog ciklusa Rio 2016 priključi sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije.

„U kompaniji AS osiguranje danas dobijamo partnera koji već poznaje vrednost olimpijskog brenda i sa nama deli olimpijske ideje i principe. Siguran sam da ćemo zajedno napraviti nove značajne korake u širenju olimpijske ideje i promovisanju olimpizma u Srbiji. Zahvaljujem se ljudima iz kompanije AS osiguranje što su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje, ali i važnost podrške našim sportistima u prvoj godini novog olimpijskog ciklusa i što su odlučili da se vec sada pridruže našem timu za Rio“ – rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i poželeo novom partneru dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije.

Nakon potpisivanja Ugovora, gospodin Viljem Jakob Vesterlaken, član uprave Adriatic Slovenica, čiji je AS osiguranje clan, uručio je polise putnog zdravstvenog osiguranja sa asistencijom u inostrantvu prisutnim sportistima ucesnicima u programu RIO 2016: olimpijskoj šampionki tekvondoki Milici Mandić, plivaču Velimiru Stjepanoviću, kajakašima Marku Novakoviću, Marku Tomićeviću, sestrama Oliveri i Nikolini Moldovan, rvačima Aleksandru Maksimoviću i Davoru Štefaneku i tekvondistima Damiru Fejziću i Dragani Gladović.

U ime sportista, kompaniji AS osiguranje zahvalila se olimpijska šampionka Milica Mandić

„U ime svojih kolega i drugova iz olimpijskog tima zahvaljujem se AS osiguranju što su odlucili da nas podrže i da budu uz nas na našem putu ka novom olimpijskom iskustvu i nadam se novim olimpijskim uspesima. Verujem da cemo i u Riju imati povoda za zajednicko slavlje.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter