0
Dejvis kup

Ziki: „Neverovatan meč“, Ika: „Samo je trebalo da pratim Nenada“

Objavljeno: 07.04.13 u 01:45

Zimonjic i Bozoljac2

Prve utiske odmah po okončanju meča protiv braće Brajan pred oduševljenom srpskom publikom u Tako bel areni izneli su naši junaci Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac.

„Bio je ovo neverovatan meč. Mislim da je ovo bio moj najbolji meč u Dejvis kup reprezentaciji. Čestitam Iliji, on pre ovog meča nikada nije ni video braću Brajan kako igraju, a nije ih se uplašio. Zahvaljujem se publici koja nas je vodila do pobede“ – rekao je Nenad Zimonjić.

Iako bez velikog iskustva u ovakvim mečevima Ilija Bozoljac je najbolje odigrao u petom setu i odlučujućim momentima.

„Srećan sam što sam dobio priliku dam igram sa Nenadom u paru, on je bio vođa ovog dubla, a na meni je bilo samo da ga pratim. Nisam želeo da razmišljam o pritisku, o tome koliko je važan bio ovaj meč za nas, da igramo protiv najboljeg dubla sveta… Neverovatna publika nam je mnogo pomogla da dođemo do trijumfa“ – rekao je Bozoljac.

Oduševljeni pobedom svojih reprezentativnih drugova iz svlačionice su istrčali i Novak Đoković i Viktor Troicki koji su već bili krenuli na odmor kako bi što spremniji dočekali sutrašnje duele sa Kverijem odnosno Iznerom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter