0
Ostali sportovi

Vuković: „Presudio veliki broj promašenih zicera“

Objavljeno: 07.04.13 u 21:34

vukovic-hala

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković nije krio nezadovoljstvo posle remija sa Austrijancima u Zrenjaninu u meču 4. kola kvalifikacija za plasman na Evropskog prvenstva.

„Pružili smo šansu Austrijancima da se umešaju za direktan odlazak u Dansku. Došli smo situaciju da ne zavisimo više samo od sebe. I dalje postoji opcija da budemo drugi ili uz malo sreće, kao najbolji trećeplasirani. Imali smo izuzetnu atmosferu, utakmica je bila kvalitetna, ali nas je poremetio veliki broj promašenih zicera, ako sam dobro video, 12. To je unelo nemir i dovelo do gubitka samopouzdanja. Posle smo u odbrani morali da igramo varijante koje nismo igrali. Uvek je falilo nešto malo. Došli smo u situaciju da povedemo tri razlike, primili par golova sa igračem više i potonuli. Samo grčevitom borbom, uspeli smo da dođemo do boda. Suđenje nije uticalo na rezultat, iako su Austrijanci imali bolje suđenje, nego mi kao gosti. To je sport, idemo dalje. Videćemo kakvi su planovi RSS-a, mojih igrača, moji…“ – rekao je Vuković.

Sa selektorom se složio Bojan Beljanski.

„Čestitam Austrijancima na fer i korektnoj igri. Sa osvojenim bodom nismo ostvarili svoj cilj. Ostaju nam dve utakmice u kojima moramo da pobedimo da bi se plasirali na EP. Imali smo utakmicu sredinom drugog poluvremena, ali su promašeni ziceri uticali na rezultat…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter