0
HotBlog

FOTO: STARSPORT

Šetnja kroz Evropu

Objavljeno: 07.04.13 u 16:09

FOTO: STARSPORT FOTO: STARSPORT

Nazovite to kako god hoćete, od ograničenosti, do zatupljenosti i primitivizma, ali ja jednostavno ne volim vaterpolo. Zapravo, gledanje ovog sporta za mene je isto kao i praćenje danskih filmova. Buljiš  u nešto potpuno strano, nemaš pojma o čemu se radi, a na kraju se složiš da je epilog realan. Eto tako!

Ne znam ni jedno jedino pravilo vaterpola, osim ono koje važi i za sve ostale sportove, a glasi – najbolji je onaj koji pobedi. To mi je bilo dovoljno da ispratim ovogodišnje takmičenje u Kupu Evrope. Bez potrebe da znam ko je koliko golova dao u gostima ili kolika je razlika bila u prvom meču, jer je Radnički iz Kragujevca pobedio u svakoj utakmici koju je odigrao!

I ne samo to, poslednju osmu pobedu su ostvarili pred svojim navijačima u srcu Šumadije, s kojima su kasnije proslavili istorijski uspeh. Prvi klupski trofej i to odmah evropski. Ma, bolji scenario teško da je iko mogao da smisli.

Ipak, izvinjavam se Kragujevčanima, njihov uspeh neće promeniti moje mišljenje o vaterpolu i dalje ga ne razumem, a još manje volim, ali čak i ja ovako ometen u vaterpolo razvoju moram da priznam da su me momci oduševili. Okupili su se pre godinu dana, doneli su neophodni kvalitet u srpski vaterpolo i to treba poštovati i pohvaliti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter