0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Dejan Udovičić: Nezabeležen uspeh

Objavljeno: 07.04.13 u 09:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nezabeležen uspeh napravili su vaterpolisti Radničkog. Nepuna godina je prošla od osnivanja kluba, a ekipa je več osvojila prvi trofej. I to ne bilo kakav, već Kup Evrope. Može li se poželeti bolji početak…

Kapiten Radničkog Vanja Udovičić izjavio je da je osvajanje ovog trofeja kruna svega.

„Drago mi je što je cela Srbija uživala, ispunili smo sva očekivanja. Hvala svim igračima i navijačima, kao ljudima koji su pomogli ovaj projekat. Ovo je kruna svega. Velika je stvar za Srbiju osvajanje evropskog trofeja. Meni je ovaj trofej falio na klupskom nivou. Drago mi je zbog Kragujevca, ovaj grad i Šumadija to zaslužuju“, istakao je Vanja nakon meča.

Trener Kragujevčana Dejan Udovičić naglasio je da je odnos igrača i trenera simbioza koja dovodi do uspeha, način na koji je upravo Radnički i ostvario neverovatan uspeh.

„Moramo da znamo da smo tek pre godinu dana počeli da pravimo klub i zato je ovakav uspeh nezabaležen. Čestitke zaslužuju svi igrači, navijači, kao i ljudi u klubu. Tajna uspeha je specifična filozofija igre, ali i pravi odnos sa igračima. Oni veruju meni kao i ja njima, to je simbioza koja dovodi do uspeha“, zaključio je Dejan Udovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter