0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Krle: Tijani je pomoglo 13 reprezentativaca

Objavljeno: 05.04.13 u 18:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić osećao se veoma loše povodom informacije da su samo Miloš Teodosić i on pomogli Tijani Ognjanović u borbi sa teškom bolešću srca. Srpski centar je rekao da je većina reprezentativaca Srbije učestvovala u ovoj humanitarnoj akciji i da svi zaslužuju pohvale.

„Nisam mogao da spavam dva dana zbog te informacije koja se pojavila ne znam ni ja kako. Ispalo je da smo samo Teodosić i ja dali novac, a u stvari je bilo nas 13 iz reprezentacije. Mnogo sam se ružno osećao prema svim momcima koji su pokazali humanost, a samo smo nas dvojica dobili neke simpatije, a to nikome nije bio cilj“, izjavio je Krstić u telefonskoj izjavi agenciji Beta iz Moskve.

Pre dva dana pojavila se informacija da su Krle i Teo sakupili 100.000 dolara pomoći za osmogodišnju Tijanu.

„Nije to tačno, novac je dala skoro cela reprezentacija, nas 13: Vladimir Micov, Zoran Erceg, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Duško Savanović, Ivan Paunić, Aleksandar Rašić, Dejan Musli, Vladimir Lučić, Stefan Marković, Vladimir Štimac, Milenko Tepić i ja“, rekao je Krstić.

Košarkaš moskovskog CSKA kaže da su se reprezentativci dogovorili da ova informacija ne izlazi u javnost, ali je ona ipak procurela putem društvene mreže Tviter.

„Mi jesmo pokrenuli ostale igrače, ali je prvobitna ideja bila da se to uopšte ne objavljuje, ali su to s Tvitera preneli mediji. Nisam hteo ništa da pričam dok ne uplatimo novac, što smo danas uradili“, zaključio je Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter