0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Da se osvetimo Austrijancima

Objavljeno: 05.04.13 u 14:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji srpski rukometaši veruju da uz pomoć navijača mogu da se osvete Austrijancima za sramni poraz iz Graca od 3 razlike. I ne samo to. Pobeda s većim brojem golova značila bi prvo mesto u grupi, ali o tome za sada niko ne razmišlja.

Meč je na programu u nedelju od 18.30 sati, a deo prihoda od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun male Tijane Ognjenović koja ide na operaciju srca u Hjuston.

– Nadam se da će u nedelju uveče dvorana biti puna, Zrenjanin je grad rukometa i očekujem dobru podršku za reprezentativce. Na utakmici sa Austrijom bilo je oko 4.000 ljudi, a navijanje je doprinelo da sudije promene kriterijum i da izgubimo. Analizirali smo celu utakmicu, i nadam se da u nedelju neće biti grešaka – kaže selektor Veselin Vuković, a kapiten Momir Ilić dodaje:

– Spremamo se za revanš utakmicu protiv Austrije, imamo igru, kvalitetnu ekipu i mislim da neće biti problema i da ćemo se plasirati na EP 2014.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter