0
Ostali sportovi

Počinje sa radom prva škola trčanja u Srbiji

Objavljeno: 02.04.13 u 17:02

trcanje-rekreativci

Škola trčanja, prva u Srbiji počinja sa radom od 1. aprila. Prva generacija polaznika Škole trčanja, koju organizuje Beogradski trkački klub, brojaće više od 50 polaznika.

Cilj škole je da polaznike uvede u fantastični svet trčanja, u kome će im rekreacija, trčanje i fizička aktivnost postati lakoća i zadovoljstvo.

„Škola trčanja je tu da vam purži sve što je potrebno da zakoračite u svet trčanja, čak i ako sada ne možete da trčite duže od dva minuta. Članovi tima nastavnika su tu da polaznicima omoguće zajednički napredak uz druženje i podržavajuću atmosferu, uz koji je napredak neminovan“ –  rekao nam je Ivan Radenković, razredni starešina i kreator programa škole.

Škola trčanja pruža svojim polaznicima

U Školi trčanja naučićete tehniku trčanja, čućete i o ishrani, opremi, i drugim stvarima koje su vam do sada bile nejasne. Škola će organizovati predavanja o najvažnijim temama za svakoga ko ulazi u svet trčanja. Dodatno, u školi ćete imti i tri časa fizičkog nedeljno, na kome ćete uz stručana nadzor trenirati za svoj prvi polumaraton i ostvarenje vašeg cilja.

Vaše pitanje: “Da li ću moći da smršam, ili, da li ću moći da saznam kakve patike je potrebno da kupim” ili nešto treće, odgovor je – da! Pored trčanja, tu su i edukativne sesije i odgovori na pitanja.

U svakoj školi koju ste do sada pohađali upoznali ste nove drugare. Neki od njih su vam ostali prijatelji i danas. Škola trčanja će vam pružiti priliku da ponovite taj doživljaj. Radujte se novom društvu pred kojima su iste nedoumice i izazovi.

„Namera nam je da pružjući inovativne programe, što škola trčanja svakako jeste, motivišemo i podržimo svojim znanjma i energijom, što veći broj sugrađana i sugrađanki da naprave promenu i u svoj život uvedu trčanje, najpristuščniji i najlepši vid fizičke aktivnosti. Verujemo da na ovaj način dajemo svoj doprinos stvaranju pozitivnih vrednosti u društvu u kojem živimo“ – dodao je Ivan Radenković

Završni ispit

Svi polaznici prvog semestra škole će svoj završni ispit imati na 4. Noćnom polumaratonu u Novom Sadu – 29. juna 2013 kada će svi imati priliku da istrče svoj prvi polumaraton.

Više informacija o Školi trčanja na sajtu Beogradskog trkačkog kluba

Produžen rok za prijave

Škola sa radom počinje 01. aprila, ali je zbog velikog interesovanja i najavljenog lepog vremena koje će mnoge pokrenuti na vežbu, Beogradski trkački klub odlučio da produži rok za prijavljivanje za sedam dana. Svi koji se do sada nisu prijavili, to mogu da urade popunjavanjem prijavnog formulara najkasnije do 8. aprila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter