0
Košarka

FOTO: STARSPORT

„Partizan je taj koji je kršio ugovor“

Objavljeno: 29.03.13 u 23:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izjava Duška Vujoševića, trenera Partizana, da je Dru Gordon ucenjivao crno-bele podigla je veliku prašinu. Reagovao je  agent američkog košarkaša Bil Dafi koji je istakao da je klub taj koji je prekršio ugovor.

“Svaki napad na gospodina Gordona je i nepravedan i neprofesionalan. Jednostavna činjenica je da je Gordonov ugovor prekršen od strane kluba u januaru zbog neplaćanja honorara igraču”, naveo je Dafi.

Iako su kršili ugovor Gordon je nastavio da profesionalno ispunjava obaveze prema Partizanu.

“Uprkos kršenju ugovora, gospodin Gordon je nastavio da trenira i igra sa potpunim poverenjem. Kao firma koja predstavlja više od 80 igrača sirom Evrope na najvičim nivoima, mi smo osetljivi na ekonomske izazove većine klubova. Uz naše puno razumevanje ova specifična situacija je postala nepodnošljiva, pa smo podneli zahtev za oslobađanje gospodina Gordona koje je klub odobrio. Klub se u sporazumu složio da se očuva profesionalno i lično dostojanstvo gospodina Gordona što je sada takođe prekršeno. Ponosni smo na način na koji se gospodin Gordon ponašao u ime Partizana i on ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba”, istakao je agent Drua Gordona u saopštenju koje je dostavio medijima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter