0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vanja: Radnički još uvek nije osvojio trofej

Objavljeno: 28.03.13 u 17:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Vanja Udovičić rekao je danas da njegova ekipa još nije osvojila Kup Evrope, uprkos ubedljivom trijumfu protiv italijanske Florencije u prvom finalnom meču u Firenci sa 8:4, prenela je agencija Tanjug.

„Taj rezultat je mač sa dve oštrice i nije realan odnos snaga, jer Florencija nije bila kompletna. Nije dobro što nam svi pripisuju da smo već osvojili trofej, jer to može da rastereti protivnika. Želimo da osvojimo trofej, to je naš cilj od početka sezone, ali znamo da nam niko neće pokloniti pobedu ili trofej. Nadam se da ćemo uspeti, između ostalog jer mi jedino Kup Evrope nedostaje u karijeri“, rekao je Udovičić novinarima na Beogradskom sajmu automobila, gde je uručio ključeve „Fijata 500L“ Dejanu Iliću iz Smedereva, autoru najboljeg predloga za novo ime Fabrika automobila u Kragujevcu – Naša fabrika.

Udovičić je dodao da mu je drago što „Fijat“ promoviše Srbiju.

„Drago mi je što je „Fijat“ organizovao ovakvu akciju, znam kako je dobiti ovakav auto na poklon. I ja vozim ovaj model, zadovoljan sam njime i drago mi je što se na ovaj način promoviše Srbije“.

Na pitanje šta očekuje od finalnog turnira Svetske lige i na prvenstvu sveta u Barseloni kapiten srpskog državnog tima je rekao.

„Još je rano da govorimo o tome, želeo bih da nas posluži zdravlje i odemo kompletni na ta takmičenja, a ambicije su nam uvek iste, na najvišem nivou i tako ćemo da se ponašamo“, zaključio je Udovičić.

Revanš meč između Radničkog i Florencije igra se 6. aprila u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter