0
Auto Moto

Borković i NIS nastavili saradnju

Objavljeno: 28.03.13 u 18:58

nis-borkovic1

NIS i Dušan Borković su svečano potpisali ugovor na NIS-ovom štandu na Sajmu automobila čime je nastavljena plodna saradnja i takmičenje najuspešnijeg srpskog automobiliste  u okviru NIS Petrol Racing  Team-a.

Nakon potpisivanja ugovora, kojim je ozvaničena treća godina uspešne saradnje između najveće domaće kompanije i najuspešnijeg srpskog automobiliste, posetioci NIS-ovog štanda na Sajmu automobila u Hali 2 imali su priliku da se druže sa Borkovićem. Ceo jedan deo štanda izdvojen je u ovu svrhu sa natpisom «NIS preporuka šampiona» kako bi posetioci  mogli da razgovaraju o automobilizmu sa našim najboljim sportistom u ovoj oblasti i da se fotografišu sa šampionom sedeći u autentičnim trkačkim sedištima ispred panoa koji simulira vozilo u pokretu.

Treća godina podrške evropskom šampionu u brdskim trkama je potvrda NIS-ovog opredeljenja da promoviše vrhunski sport i zdrav način života.  Ujedno, ovo je prilika da NIS promoviše svoj poznati trikolorni brend NIS Petrol koji broji široku mrežu od 350 benzinskih stanica u Srbiji.

„Podrška najuspešnijem domaćem i evropskom automobilisti Dušanu Borkoviću je prirodna budući da se najuspešniji oslanjaju na sebi slične- NIS je najuspešnija domaća kompanija, a NIS Petrol najveći igrač na tržištu u maloprodaji naftnim derivatima. Verujemo da će ta sinergija biti na obostranu korist i da će Dušanu Borković biti podstrek da bude još uspešniji u svetskim okvirima, a NIS Petrolu da probije put ka regionalnom liderstvu“, istakla je Nadežda Korobejnikova, direktor Direkcije maloprodaje Blok promet u NIS-u.

„Da bih postao još bolji, potrebna mi je podrška najboljih. Drago mi je što je NIS treću godinu za redom prepoznao važnost promocije naše države kroz ovaj sport. Sad imam veću podršku NIS-a što mi daje ohrabrenje i pozitivan signal za ovogodišnje izazove koji slede u najelitnijem evropskom šampionatu na kružnim stazama ETCC, čije osvajanje titule predstavlja moj prvi naredni veliki izazov“, rekao je Dušan Borković.

Dušan Borković je na dosadašnjim takmičenjima pokazao nesvakidašnji talenat, ostavljajući iza sebe mnogo starije i iskusnije vozače, mnogo brža, bolje opremljena i skuplja vozila. Sa više od 200 trofeja, Borković je najtrofejniji automobilista u Srbiji, osvajač titule evropskog šampiona u brdskim trkama, najmlađi nosilac „Dijamantske kacige“ u Srbiji, dobitnik tri „Zlatne kacige“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter