0
Ostali sportovi

„Delfini“ slavili i u Barseloni

Objavljeno: 27.03.13 u 21:34

VATERPOLISTI SRBIJE

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije zabeležila je i četvrtu pobedu u ovogodišnjem izdanju Svetske lige pošto je u meču 4. kola u Barseloni savladala selekciju Španije sa 8:6 (1:3, 2:1, 4:0, 1:2).

Domaća reprezentacija je samo u prvoj četvrtini uspela da bude dostojan rival „delfinima“, koji su najpre uhvatili priključak, a potom u trećem periodu rešili pitanje pobednika. Ćuk je postigao tri gola za našu selekciju, Madić se dva puta upisao u listu strelaca, a Matović, Dedović i Šaponjić su po jednom bili precizni.

Selekcija Srbije je tako sa 12 osvojenih bodova overila prvo mesto u grupi B, koje je osigurala daleko ranije, dok će se Španci sa Nemcima boriti za drugo mesto koje ne donosi plasman na finalni turnir koji će biti održan u ruskom gradu Čeljabinsk.

Plasman na završni turnir obezbedila je i reprezentacija Crne Gore iz grupe A, dok se u grupi C za prvo mesto bore Mađari i Italijani s tim da su naše severne komšije u velikoj prednosti pošto imaju 12 bodova odnosno čak pet više od Azura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter