0
Odbojka

Partizan stekao veliku prednost

Objavljeno: 25.03.13 u 23:28

Odbojkasi-Partizana

Veliki korak ka finalu napravili su odbojkaši Partizana Termoelektro kojisu uspeli drugi put zaredom da savladaju Radnički iz Kragujevca. Za razliku od prvog meča utakmica je bila dosta neizvesnija, a crno-beli su na kraju slavili sa 3:2 (26:24, 19:25, 25:21, 23:25, 15:11).

Velika borba viđena je od samog početka meča i u neizvesnom finišu set je pripao Partizanu. Kragujevčani su odmah uzvratili i izjednačili rezultat. Crno-beli ponovo stiču prednost osvajanjem narednog seta, a odbojkaši Radničkog meč uvode u odlučujući set. Partizan je stekao prednost na početku petog perioda igre i na kraju zasluženo trijumfuje.

Sledeći duel ovih rivala je na programu već u sredu 27. marta u Kragujevcu kada će Radnički biti domaćin Partizanu. Utakmica u dvorani Jezero zakzana je za 18 časova, a ukoliko crno-beli ostvare trijumf plasiraće se u finale plej-ofa Viner Štediše lige.

Odbojkaši Partizana bi tako napravili ogroman uspeh pošto su veći deo prvog dela sezone proveli na začelju tabele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter