0
Auto Moto

Alonso i Masa prizivaju kišu

Objavljeno: 23.03.13 u 20:19

ferari-boks

Vozači Ferarija Felipe Masa i Fernando Alonso bili su odlični u jutrošnjim kvalifikacijama pred trku za Veliku nagradu Malezije što je svakako doprinelo njihovom optimizmu uoči sutrašnjeg starta.

„Iskoristili smo svoju priliku, ne znam da li bi bilo ovako da je staza bila suva jer bi onda imali veliku konkurenciju od strane Mercedesa i Lotusa koji su u takvim uslovima vrlo brzi. Stvari su nam se poklopile u trećem delu kvalifikacija kada smo odabrali prave gume. Videćemo kako će to funkcionisati u trci, da li će biti kiše i kakvu ćemo taktiku odabrati“ – rekao je Masa.

Na njegove reči nadovezao se bivši svetski prvak.

„I u Melburnu smo dosta dobro funkcionisali i optimista sam pred nedeljnu trku. Kiša nam je pomogla pošto nismo najbrži na suvoj stazi. Sada ne znamo kakvo će vreme biti u nedelju, ali važno je da smo mi spremi i konkurentni. Na trci neće biti mesta za greške“ – kazao je Alonso.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter