1
Ostali sportovi

Vuković saopštio spisak

Objavljeno: 22.03.13 u 15:28

veselin-vukovic

Muška rukometna reprezentacija Srbije igra dve kvalifikacione utakmice sa selekcijom Austrije, za plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj 2014. Prva utakmica će se igrati u sredu, 3. aprila 2013. godine, u Gracu sa početkom u 20.25 sati, a druga u nedelju, 7. aprila 2013. godine, u Zrenjaninu u 18.30 sati.

Selektor  Veselin Vuković, objavio je spisak kandidata za kvalifikacione mečeve sa Austrijom. Na spisku selektora nalaze se:

Golmani: Darko Stanić, Stanko Abadžić, Tibor Ivanišević i Mihailo Radovanović
Leva krila: Ivan Nikčević, Nemanja Ilić, Filip Marjanović i Dobrivoje Marković
Desna krila: Rajko Prodanović, Darko Đukić i Bogdan Radivojević
Pivotmeni: Alem Toskić, Živan  Pešić, Bojan Beljanski i Mijajlo Marsenić Bekovi: Momir Ilić, Žarko Šešum, Momir Rnić, Miloš Dragaš, Draško Nenadić, Nenad Vučković, Uroš Mitrović, Marko Krsmančić, Luka Mitrović, Marko Vujin, Ivan Stanković, Nemanja Zelenović i Ljubomir Jošić

Reprezentacija Srbije do sada je odigrala dve utakmice i u obe zabeležila pobede. Sa selekcijom Rusije sastala se 31. oktobra 2012. godine i zabeležila pobedu 30:29, a 4. novembra 2012. godine  pobedila je i selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 24:21.

Naša reprezentacije nalaze se u grupi 7 sa selekcijama Rusije, Bosne i Hercegovine i Austrije. Nakon najavljena dva susreta sa selekcijom Austrije, reprezentaciju očekuju mečevi ponovo sa Rusijom, 12. Juna, a neposredno posle toga i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vuković saopÅ¡tio spisak | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter