2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan pobedio i u Italiji

Objavljeno: 20.03.13 u 21:29

Vaterpolo polufinale kupa Srbije Radnicki Kragujevac - Partizan 12. Januar 2013.

Foto: starsport

Poput Crvene zvezde i vaterpolisti Partizana su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona pošto su i u revanš meču osmine finala savladali Brešu, ovog puta sa 7:6 (2:1, 1:1, 2:3, 2:1).

Kako je srpski šampion i u prvom meču bio bolji i to još ubedljivije, pobedivši sa 9:5, čak dva naša tima će se naći na žrebu za četvrtfinale koji je na programu u ponedeljak, 25. marta od 12.00 časova.

Dušan Mandić je bio najbolji strelac sa tri golam dva je postigao Miloš Ćuk, a po jednom su se u listu strelaca upisali Nemanja Vico i Ivan Rackov.

Partizan i Crvena zvezda neće imati lak zadatak da se plasiraju na završni turnir, koji će da bude održan u Beogradu, pošto će u četvrtfinalu igrati protiv timova koji su u grupnoj fazi takmičenja osvojili prvo mesto.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Partizan pobedio i u Italiji | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter