1
Ostali sportovi

Tomaševićeva osvojila bronzu

Objavljeno: 17.03.13 u 13:38

dragana-tomasevic

Srpska atletićarka Dragana Tomašević osvojila je bronzano odličje na Kupu Evrope u bacanjima koje je održano u španskom Kasteljonu. Dragana je zauzela treće mesto u disciplini bacanje diska hicem u trećoj seriji od 61,12 metara.

Prvo mesto osvojila je Nemica Nadin Miler rezultatom 66,12 metara, dok je srebrnu medalju sovjila Rober Mišon Melina iz Francuske sa 61,26 metara.

Tomaševićeva je pred početak takmičenja izjavila da želi dobrim rezultatom da započne 2013. godinu što je i učinila osvajanjem bronze.

„Ovo je moj najbolji početak sezone. U zagrevanju sam imala prilično duže hice , nego u takmičenju, ali sam  zadovoljna  rezultatom i osvojenom medaljom“, rekla je Dragana Tomašević.

Njen trener Danilo Krtinić ističe da je konkurencija bila izuzetno jaka, a da Draganu očekuju još veća iskušenja.

Dragana je došla spremna na ovo takmičenje , i u izuzetnoj jakoj konkurenciji osvojila treće mesto. Ovo je dobar pokazatelj za nastavak sezone u kojoj je akcenat dat na Svetsko prvenstvo  koje će se u avgustu, ove godine održati u Moskvi“, izjavio je trener Danilo Krtinić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title TomaÅ¡evićeva osvojila bronzu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter