1
Auto Moto

Fetel najbrži

Objavljeno: 15.03.13 u 09:24

Sebastian Vettel

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel zabeležio je najbolja vremena na prvim treninzima pred Veliku nagradu Australije, kojima je startovala nova sezona Formule 1.

Najbliži braniocu titule bio je njegov timski kolega Mark Veber, u odnosu na kojeg je imao dve i po desetinki prednosti, dok je na trećem mestu Niko Rozberg u Mercedesu imao četiri desetinke slabije vreme od Fetelovog.

Prepodnevni trening Fetel je završio sa samo 78 hiljaditinki prednosti u odnosu na Felipea Masu u Ferariju, dok je prošlogodišnji vicešampion za još dve i po desetinke iza. Unutar pola sekunde od mladog Nemca tada su bili i vozač Mercedesa Luis Hamilton i Veber, a sledili su ih Kimi Raikonen u Lotusu i drugi vozač Mercedesa Niko Rozberg.

Oni su jedini imali zaostatak manji od sekunde u odnosu na Fetela, dok su prvu desetoricu kompletirali povratnik u šampionat Adrijan Zutil, Dženson Baton u Meklarenu i drugi vozač Lotusa Roman Grožan.

Poslednji trening na „Albert parku“ vozi se u subotu od 4 časa posle ponoći, dok su kvalifikacije na programu tri sata kasnije. Trka za Veliku nagradu Australije startuje u nedelju u 7 časova po našem vremenu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fetel najbrži | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter