1
Ostali sportovi

Svetlo na kraju tunela?

Objavljeno: 11.03.13 u 22:58

RK Zvezda

Rešenje za velike probleme u kojima se našao Rukometni klub Crvena zvezda je na vidiku. Kako prenosi B92, grupa privrednika je zainteresovana da pomogne posrnulom klubu iz Ljutice Bogdana.

Prvi zadaci bili bi finansijska stabilizacija, formiranje UO, promena statuta kluba… Problema ima mnogo, a vremena malo, pa će naredni dani pokazati na koji način će funkcionisati Crvena zvezda.

Da je Zvezda u velikoj krizi pokazuje i podatak da su pre nekoliko dana navijači sakupili novac koji su namenili mladim rukometašima Zvezda koji mesecima nisu primili ni dinar. Klubu se oduzimaju bodovi zbog dugovanja prema bivšim igračima, a i dugovanja prema mnogim poveriocima se gomilaju.

Da li će jedan od najtrofejnijih klubova u Srbiji isplivati iz velike krize ostaje da se vidi. Ogromna šteta bi nastala ukoliko se ugasi klub u kome su se afirmisala velika imena srpskog rukometa kao što su Dragan Škrbić, Nenad Peruničić, Milan Lazarević, Milan Kalina, Velibor Nenadić, Žikica Milosavljević, Goran Stojanović, Darko Stanić…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter