1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović zadovoljan rezultatom

Objavljeno: 10.03.13 u 21:50

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-VATERPOLO

Foto: starsport

Da mu je neko pre meča protiv Breše ponudio pobedu od četiri gola razlike trener Partizana Vlada Vujasinović bi je sasvim sigurno prihvatio oberučke, međutim razvoj događaja na samoj utakmici najavljivao je da bi crno-beli mogli i ubedljivije da trijumfuju.

„Rezultatom sam zadovoljan, mada mislim da smo mogli da putujemo u Brešu sa većom prednošću, ali nisam zadovoljan igrom pošto smo se mnogo opustili u drugom poluvremenu. U Italiji je sada sve moguće, mi smo posle prvog poluvremena imali pet golova prednosti, pa isto tako i oni na svom bazenu mogu da povedu na isti način. Moramo da budemo potpuno pripremljeni za taj meč jer oni sasvim drugačije igraju pred svojim navijačima, agresivniji su, nešto poput onog što danas uradili u drugom poluvremenu“ – rekao je Vujasinović posle meča.

Italijani su poznati kao „prljava“ ekipa, a strateg Partizana očekuje da će im u revanšu sudije dozvoliti još grublju igru.

„Kada igraju na svom bazenu imaju još veću slobodu, sudije ih puštaju više, ali mislim da ćemo mi to uspeti da umanjimo i tako obezbedimo plasman u osam najboljih ekipa u Evropi“ – završio je trener srpskog šampiona.

Iako je briljirao na golu kapiten Slobodan Soro nije najzadovoljniji konačnim ishodom.

„Ova četiri gola prednosti su prava mera kako ne bismo opušteni otišli na gostovanje. Primili smo mnogo jeftinih golova, od otpadaka koje su oni uspeli da realizuju sa dva metra. Nadam se da ćemo to ispraviti pred revanš. Breša je mnogo agresivnije igrala u drugom poluvremenu, pa su nas tim presingom dosta razvukli u odbrani i omogućili sebi da dođu do lakih šansi za gol“ – kazao je Soro.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vujasinović zadovoljan rezultatom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter